Menu

zoeken

O231118 Dronrijp VVI 2p een koud, nat en winderig sportcomplex in Menaldum moest VVI zaterdag 18 november 2023 aantreden tegen de hekkensluiter van de competitie vv Dronrijp. Ondanks de barre weersomstandigheden waren er toch behoorlijk wat VVI-supporters rondom het kunstgrasveld aanwezig. Het was oorspronkelijk de bedoeling om op " gewoon" gras te spelen maar de scheidsrechter oordeelde anders en besloot dat er op kunstgras gespeeld moest worden.

Over de wedstrijd valt niet zoveel te vertellen. Hoewel beide ploegen erg hun best deden, was goed voetbal eigenlijk niet mogelijk. De kansen waren dan ook op de vingers van een hand te tellen, waarbij VVI de enige echte kans wist te benutten. Na een mooie actie en voorzet van Tom van Lingen kopte wie anders dan Jan Faber de 0-1 binnen. Dit was zowel de rust als eindstand.

Het verlossende eindsignaal van de scheidrechter was voor iedereen het sein om zo snel mogelijk de kachel op te zoeken en voor alle VVI'ers om te proosten op deze zeer effectieve overwinning.

Het eerste efltal van VVI speelt zaterdag 25 nopvember 2023 thuis in Idskenhuizen tegen Leovardia uit Leeuwarden, aanvang 14.30 uur.

Foto's: VVI

231118 Dronrijp VVI 1231118 Dronrijp VVI 3231118 Dronrijp VVI 4Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!