11 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 1Idskenhuizen  - Na een lange periode met veel regen was het een hele prestatie van de vrijwilligers  bij VVI om het hoofdveld speelklaar te krijgen. Resultaat was een prima te bespelen veld , hoewel de dienstdoende scheidsrechter een kwartier voor aanvang van de wedstrijd daar ineens zijn twijfels over had. Gelukkig maken vele handen licht werk en met behulp van grensrechter, wisselspelers en een paar kruiwagens met zand ging de scheids toch akkoord en konden we om 14.38 aftrappen.

VVI begon sterk en na 4 minuten schoot Thom van Lingen de 1- 0 binnen. Daarna werd Leeuwarder Zwaluwen beter en de 1- 1 na een minuut of 20 was dan ook terecht.

Vervolgens kreeg VVI een aantal kansjes maar had de handen ook vol aan de behendige voorhoede spelers van de tegenstander. Vlak voor rust schoot uitblinker Jan Rein Boelsma op schitterende wijze de 2-1 op het bord.

Na de thee begonnen de gasten uit Leeuwarden feller en straften een slordigheid in de VVI defensie af; 2-2.

Toen kon de wedstrijd alle kanten op. Na een kansje voor de Zwaluwen kreeg VVI maar liefst 6 corners op rij maar wist daar niet uit te scoren. Op het moment dat Jan Faber uit een prachtige voorzet van Johannes Lindeboom de 3-2 binnen schoot leek de wedstrijd beslist. Thom van Lingen gooide 5 minuten later met een schitterende volley de wedstrijd definitief op slot.

Drie mooie punten voor VVI

Na afloop werd er samen met veel spelers en supporters uit Leeuwarden nog even nagesproken over de wedstrijd maar daarna was het feest met DJ Willy. Een mooi slot van een prachtige voetbalmiddag. ( ook voor alle plaatselijke jeugd , die met lampion nog langs kwam en ruimschoots werd beloond voor de gezongen Sint Maarten liedjes)

11 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 211 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 311 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 411 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 511 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 611 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 711 11 23 vvi leeuw zwal 4 2 8