Menu

zoeken

231101 Langweer tennis LTC mix kampioen 1000Het gemengd tennisteam van tennisvereniging LTC ’78 uit Langweer is voor de derde achtereenvolgende keer kampioen in de 4e klasse geworden. Na de najaarscompetitie van 2022 en voorjaarscompetitie van 2023 eindigden de spelers ook in de najaarscompetitie van dit jaar op de eerste plaats.

Op één gelijkspel na wist het team alle wedstrijden te winnen. Op de laatste wedstrijddag moest er nog wel met 3-1 worden gewonnen van Tennisvereniging Oranjewoud uit Heerenveen. Uiteindelijk wonnen de Langweerders met 4-0, waardoor het kampioenschap binnen was. Volgend voorjaar volgt promotie naar de 3e klasse.


Op de foto het winnende team met van links naar rechts Aart Veldhuizen, Jannie Vink, Gurbe van der Schaaf, Esther Bruinenberg, Frans Galama, Peter Beijk en Ina Kraster. (Eigen foto)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!