231104 Zeerobben VVI tribune2Jonge VVI-fans op de tribune van Zeerobben kijken de kunst alvast af.In een nat en winderig Harlingen trad het eerste elftal van VVI uit Idskenhuizen aan tegen Zeerobben. De A-selectie van VVI kent steeds meer spelers, die soms langdurig geblesseerd zijn. Geert Jan van der  Molen mocht daarom zikjn basisdebuut maken. Hij deed dat heel verdienstelijk.

In de eerste helft hadden beide ploegen verdedigend hun zaakjes prima voor elkaar waardoor er aan beide kanten niet veel kansen werden gecreëerd. Giedo de Weerd was voor VVI het dichtst bij een doelpunt en aan de andere kant zorgde Jelle Jelsma er met een uitstekende redding voor dat de ruststand 0-0 bleef.

Na de pauze was Zeerobben de betere ploeg. De Harlingers kregen ook meer kansen en de 1- 0 in de 65e minuut was dan ook logisch. VVI kon daar alleen in het laatste "alles of niets"-slotoffensief nog een kans van Jan Faber tegenover zetten. Op basis van de tweede helft was de 1-0-nederlaag uiteindelijk terecht.

Volgende week nieuwe kansen, dan in de thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen. Aanvang 14.30 uur