Menu

zoeken

230424 SintNyk JeudeBoules winnaarsPiet Velner heeft op woensdag 11 oktober 2023 het Vallende Bladerentoernooi van Jeu de Boules club Doniawerstal in Sint Nicolaasga gewonnen. Hij eindigde met drie gewonnen partijen en vijftien punten op de eerste plaats. Piet Groenendal eindige op een tweede plek met twee gewonnen partijen en dertien punten. Hij deelde die plek met Geert van de Hoek, die precies evenveel op zijn scorelijst had staan.

Ondanks de weersberichten, die regen voorspelden, konden de deelnemers het toernooi op een kleine bui na droog afwerken. Wegens diverse oorzaken waren er maar acht leden, die actief aan de wedstrijden konden deelnemen. Na binnenkomst werd eerst koffie gedronken en daarna geloot. Er werd besloten om drie partijen te spelen. Hierna kon de strijd beginnen, ‘s morgens werden twee partijen gespeeld en ’s middags nog één partij. In alle drie partijen ging het er vaak spannend aan toe en moest het meetlint gebruikt worden om te zien aan wie de punten toebedeeld moesten worden.

In de middag pauze konden de negentien deelnemers genieten van een diner dat door de keuken van Doniahiem werd geleverd. De prijzen bestonden uit waarde bonnen.

Leden gezocht
Jeu de Boulesclub Doniawerstal is naarstig op zoek naar nieuwe leden, Het bestuur doet bij deze een dringende oproep aan geïnteresseerde Sint Nyksters en andere om zich te melden bij de voorzitter (0614687855) voor inlichtingen of lid te worden of deel te nemen aan de Jeu de Boules- competitie. U bent ook van harte welkom op woensdagmiddagen vanaf 14.00 uur op de Jeu de boulesbaan bij Doniahiem inb Sint Nicolaasga.

Bij de foto:

Winnaar Piet Velner wordt geflankeerd door de nummers twee: Piet Groenendal en Geert van de Hoek.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!