Menu

zoeken

231101 SintNyk SNVV dames1Het eerste damesteam van SNVV moet vrijdagavond aan de bak tegen AVC '69 uit AkkrumDe SInt Nykster VolleybalVereniging (SNVV) heeft voor vrijdag 3 november 2023 een volle en gezellige volleybalavond op het programma staan. Vanaf 19.00 uur starten de jongste teams van de avond, namelijk SNVV XC2 en SNVV MB 1. Aansluitend op de twee eerste wedstrijden gaan (om circa 20.45 uur) zowel SNVV-dames 2, als SNVV/WISKY dames 3 los. Beide teams komen uit in de eerste klasse en hebben een prima start van de competitie gehad. Dames 2 houdt de zesde plek bezet en dames 3 staat op een mooie vierde plek.

Om 20.00 uur komt ook het eerste damesteam in actie. Als nummer twee  in de derde divisie speelt de ploeg tegen de nummer drie op de ranglijst, AVC ‘69 dames 1 uit Akkrum. Dat belooft een mooie en spannende pot volleybal te worden, aldus Aurelia de Jong van het door het café Wapen van Friesland gesponsorde damesteam.

Archieffoto: De Zakenman



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!