Menu

zoeken

230527 Renado85jr zitjesbinnen3Ondanks het feit dat het eerste elftal nog nacompetitiewedstrijden moet spelen, vierde voetbalvereniging Renado zaterdag 27 mei 2023 haar slotdag van het seizoen 2022–2023. Het weer speelde geweldig mee: strakblauwe lucht en een prima temperatuurtje! Omdat Renado dit jaar 85 jaar bestaat (opgericht in 1938) werden de zaken wat groter dan normaal aangepakt.

Voor de jeugd had de organisatie een aantal attracties ter vermaak op het A-veld een plekje gegeven. Zo was er een meter die de snelheid van op doel geschoten ballen nauwkeurig weergaf. Er was een levensgroot twisterkleed, een voetvolleybalveld, een springkussen en een “behendigheidsdoel”. Als klap op de vuurpijl stond er een twintig meter lange opblaasbare buikglijbaan opgesteld. Vooral die laatste attractie werd door de aanwezige jeugd intensief gebruikt. Liters water en vooral liters groene zeep zorgden voor een spekgladde, met schuim overgoten baan.

Op het B-veld werd voor de wat oudere jeugd en voor de senioren een mixtoernooi georganiseerd. Hieraan deden maar liefst ruim zeventig dames en heren mee. Niet onvermeld mag blijven dat Aant en André ook meededen, en dat die zich in dit sterke deelnemersveld prima staande wisten te houden. Zo rond zessen was de finale van het mixtoernooi ten einde.

Daarna gingen de tapkranen open en de bakplaten aan. Er was ruimschoots de gelegenheid om de inwendige mens te versterken met een paar drankjes, en met bijvoorbeeld een broodje hamburger. Party-DJ Sieds Wijnalda verzorgde de muziek en deed dat op geweldige wijze. Het werd een zeer gezellige avond in en om de tent, die nog wel een paar uurtjes zou duren….

De organisatoren waren ronduit tevreden. ,,Al met al kunnen we concluderen dat we een prima slotdag hebben beleefd. Uiteraard worden de leden, sponsoren, vrijwilligers, Club van 100, het bestuur en de leden van de stuurgroep Donia ontzettend bedankt voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen. Mogen wij ook komend seizoen weer op jullie rekenen? En namens diezelfde leden, sponsoren, vrijwilligers, club van 100, het bestuur en de leden van de stuurgroep: fijne vakantie en tot volgend seizoen. Tot slot wensen wij Renado 1 natuurlijk alle succes bij hun nacompetitiewedstrijd(en).’’

Foto's: Renado

230527 Renado85jr buikschuifbaan230527 Renado85jr deejaySieds

Felicitaties voor Renado van de combinatieclub RVLC voor het 85-jarige Renado. Van links naar rechts Pieter Kraak (voorzitter RVLC), Hielkje de Wolff (bestuurslid Renado) en Rian Wijma (bestuurslid RVLC).230527 Renado85jr felicitatiesRLTC230527 Renado85jr polonaise230527 Renado85jr voetbal2230527 Renado85jr zitjesbinnen4230527 Renado85jr zitjesbuiten230527 Renado85jr zitjesbuiten2230527 Renado85jr zitjesbuiten4



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!