Menu

zoeken

bal SNVV De Doniahal in Sint Nicolaasga staat vrijdagavond 31 maart 2023 bol van volleybal. Een groot aantal teams van SNVV speelt de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De eerste drie damesteams komen in actie, net als de toppers van de jeugd, de XC1 en MC1.

Het volleybalspektakel begint al vroeg in de avond. De XC1 speelt om 19.00 uur tegen Punt Ut XC1, de MC1 speelt om 20.30 tegen CoVos MC1.

Dames 2 speelt de laatste thuiswedstrijd tegen HeVoc 1 om 19.00 uur. Dames 2 kwam dit seizoen voor het eerst uit in de promotieklasse. Helaas staat voor de dames degradatie al vast, maar zij gaan er natuurlijk alles aan doen om van hun een-na-laatste wedstrijd mooi volleybal te laten zien.

Dames 3 komt om 20.45 in actie tegen VC058 DS 4. De vorige keer werd VC058 met 1-3 verslagen. De dames uit Sint Nyk kwamen dit seizoen uit in de eerste klasse en hebben een heel goed seizoen gedraaid. Op dit moment staan zij om een mooie en veilige 5e plek.

Ook DIJEMAGO SNVV-dames 1, uitkomend in de derde divisie, speelt vrijdag de laatste thuiswedstrijd. Zij hebben een enorm wisselvallig seizoen gedraaid en zijn nog volop aan het strijden om geen PD-wedstrijden te hoeven spelen om degradatie tegen te gaan. Morgen spelen ze tegen de jonge meiden van VC Sneek DS 3, die op de 8ste plek staan, terwijl SNVV 1 de 9e plek bezet houdt. Voor de ploeg een erg belangrijke pot.

Foto: De ZakenmanHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!