230325 VVI StiensOp een natte en winderige zaterdagmiddag was het eerste elftal van voetbalvereniging VVI uit Idskenhuizen niet opgewassen tegen SC Stiens.

De eerste helft was rommelig. VVI had de harde wind in de rug en kwam niet aan voetballen toe. SC Stiens deed dat tegen de wind in beter en kwam na een half uur via een penalty op een 0- 1-voorsprong. De 1-1 viel vlak voor rust. Een geweldige voorzet van Jelmer van der Weg werd binnen gekopt door Mart de Jong, die na jarenlang blessureleed vandaag voor het eerst weer in de basis stond.

Na de pauze scoorde SC Stiens in de 65e minuut de 1- 2 en schoot direct daarna ook nog op de lat. In het laatste kwartier besloot VVI alles of niets te spelen, wat voor een aantal hachelijke situaties voor het Stiens doel zorgde. Helaas voor de thuisploeg viel de bal net niet goed en dus moesten de spelers genoegen nemen met een 1- 2-thuisnederlaag.

Op zaterdag 1 april 2023 wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen LAC Frisia, aanvang 15.00 uur.