Menu

zoeken

Bedrijven Volleybal 25 3 2023 2 1000Het Buurten- en Bedrijventoernooi van volleybalvereniging SNVV in Sint Nyk was zaterdagavond 25 maart 2023 opnieuw een groot succes. Met 24 teams zaten de drie poules weer rammetje vol en dat was ook goed te zien. Zoveel volleyballers, maar ook het publiek was in grote getale aanwezig. Wat vinden wij dit een fantastisch toernooi om te organiseren’’, luidde de reactie van de toernooicommissie na afloop.

Net als andere jaren was ook de gymzaal weer als vierde speelveld toegevoegd. Onder de bezielende leiding van  Bernard Steneker en Evert van den Berg liep het toernooi gesmeerd. De indeling is elk jaar weer een puzzel aangezien het merendeel zich opgeeft voor de middenpoule. Over het algemeen waren de meeste teams goed aan elkaar gewaagd. Helaas heeft de inschatting van de toernooicommissie er wel voor gezorgd dat het team BioValue Bitches onder aan de streep bleef. De voltallige toernooicommissie, bestaande uit Arjen Rijpkema, Ida Brouwer, Ids Schaap en Rinske Steneker, heeft haar excuses aangeboden met het advies om het probleem ,,met hun baas op te nemen’’.

De overall-winnaar werd pas na de laatste wedstrijd bekend. Met een gelijk puntentotaal en tien punten verschil in doelsaldo moest team Dunegea het onderspit delven. Daarmee werd de overall winnaar van dit toernooi: De Truckers. In een bomvolle kantine werd de winnaar bekend gemaakt, de prijzen werden uitgereikt door de winnaar van het vorige toernooi, team Jumbo.

Foto's: Menno Dijkstra

Bedrijven Volleybal 25 3 2023 3 1000

Bedrijven Volleybal 25 3 2023 1 1000Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!