230318 Voetbal GAVC VVI 1Nadat de sneeuw vorige week roet in het eten gooide, leek het deze zaterdagmiddag 18 maart 2023 bij tijd en wijle wel voorjaar tijdens de wedstrijd in Grou. Het eerste elftal van VVI uit Idskenhuizen begon sterk aan de wedstrijd met een aantal kansen en een schot op de lat van Gerrit de Vries. Daarna kwam GAVC beter in de wedstrijd en deelde wat speldenprikken uit. Vlak voor rust haalde Jens Talsma een bal van de lijn en dus was de ruststand 0-0.

Na rust kwam GAVC beter uit de startblokken en na 20 minuten kwam de thuisclub dan ook op voorsprong. Dit duurde niet heel lang want al snel schoot Thom van Lingen de 1-1 binnen. De laatste 15 minuten golfde het spel op en neer en bleef het spannend tot de laatste minuut.

De beste kans was nog voor GAVC maar voor open doel wist de GAVC speler niet te scoren. De 1-1 was uiteindelijk een terechte eindstand, waar beide ploegen in de ranglijst niet veel mee opschieten.

VVI krijgt zaterdag 25 maart 2023 Stiens op bezoek in Idskenhuizen, aanvang 14.30 uur.