Menu

zoeken

230310 VVInaarScHeerenveenMet een groep van 85 enthousiaste voetballiefhebbers is de BusinessClub van VVI uit Idskenhuizen zondag 12 maart 2023 naar de wedstrijd Heerenveen-Ajax geweest. Bijna alle leden waren mee en ze mochten hun partner of een introducé meenemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de hele groep meegenomen door gastheer en hoofd groundsmen Gertjan Hilarius, die van oorsprong uit Idskenhuizen komt. Samen met zijn team verzorgt hij het hoofdveld en de trainingsvelden van de Sportclub Heerenveen samen. Vol passie vertelde hij aan de zijkant van het hoofdveld over zijn vak en wat daar allemaal bij komt kijken. ,,Na een mooi en interessant verhaal ging iedereen de tribune weer op om de wedstrijd te aanschouwen. Het werd een gezellige zondagmiddag’’, aldus het organiserende bestuur, dat en passant ook nog twee nieuwe leden verwelkomde.

Foto: VVI



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!