Menu

zoeken

230305 SintNyk biljarttoernooi RobVerweij en PieterdeLange 1000De grote beker was voor Pieter de Lange (l) uit Scharsterbrug, winnaar van de spelsoort libre. Rob Verweij uit Joure won in de spelsoort driebanden.Biljartvereniging De Bargebeck in Sint Nicolaasga heeft een uitermate geslaagd biljartweekend met een dikke zestig deelnemers in de spelsoorten libre en driebanden achter de rug. Pieter de Lange uit Scharsterbrug is winnaar geworden in spelsoort libre. Rob Verweij uit Joure pakte de beker in spelsoort driebanden.

De biljarters hadden aan het eind van het toernooi een flinke cheque voor een goed doel klaar liggen. Een deel van de inleg van de zestig deelnemers en bijdragen van gulle sponsoren leverde een bedrag van duizend euro op voor dat goede doel, de steun van de familie Breed uit Sint Nicolaasga aan het Afrikaanse land Gambia.

De familie Breed is in Gambia in contact gekomen met drie grote families van met elkaar zo’n twintig personen, die op verschillende manier worden ondersteund. Goederen worden op naam naar de familie verscheept, zodat het zeker is dat de goederen bij de families aankomt. Het gaat onder andere om kleding, schoenen, medicijnen, artikelen voor de persoonlijke verzorging en elektrische apparatuur.

Foto's: Biljartvereniging De Bargebeck

Theo Bouwhuis overhandigt de cheque van duizend euro voor Gambia aan Lenie Breed230305 SintNyk biljarttoernooi TheoBouwhuis Lenie Breed 1000

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!