Menu

zoeken

230129 SNVV timeout met coachBouwenBomaCoach Bouwen Bouma (derde van links) geeft de dames van SNVV 1 aanwijziingen tijdens een time-outNa een mooie winterdag stond zaterdagavond 28 januari 2023 de wedstrijd van DIJEMAGO SNVV 1 tegen DBS 1 uit Balk op het programma. De dames uit Sint Nyk hadden twee gewonnen wedstrijden achter de rug, wat fijn was voor het vertrouwen in deze wedstrijd.

In het begin van de eerste set liep de stand gelijk op. Er werden mooie, lange rally’s gespeeld. Het publiek genoot volop van een mooie volleybalpartij. Toch liepen de dames van Balk sneller uit dan gehoopt en wonnen de set met 18-25.

De tweede en derde set gaven eenzelfde beeld. De servicedruk van DBS lag hoog, terwijl die druk vanuit Sint Nyk eigenlijk uit bleef. De tweede en derde set werden wederom door de dames uit Balk gewonnen met setstanden van 15-25 en 14-25.

In de vierde set lieten de dames van SNVV de kopjes niet hangen. Ze herpakten zichzelf. Zo wisten ze de bonuspunt bij Balk weg te snoepen en wonnen de laatste set met 25-21.

Van lang balen van het verlies was geen sprake. De dames uit Sint Nicolaasga waren tevreden met het spel wat ze hebben laten zien en ook het winnen van de laatste set geeft vertrouwen voor de komende periode.

Het eerste weekend van februari 2023 heeft SNVV vrij. Op zaterdag 11 februari 2023 staat de wedstrijd tegen CSV 1 uit Zwolle op het programma. 18.30 uur in de Doniahal in Sint Nicolaasga.

Foto's: SNVV

Ilse Sybesma smasht dwars door het blok van De Balkster Smashers.230129 SNVV timeout aanvalHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!