140123 snvv 12SINT NICOLAASGA - Nieuw jaar, nieuwe kansen! De dames van Sint Nyk waren bijna weer op volle sterkte nu Janine en Klaske weer terug zijn te vinden in het veld. Na 2 gewonnen competitiewedstrijden en 1 gewonnen bekerwedstrijd gingen de dames er volle bak voor!

Janine van der Goot die weer terug in het veld was, na een enkel blessure, mocht de wedstrijd in een ander kleur shirt beginnen namelijk als libero. De eerste set van het nieuwe jaar startten de dames van DIJEMAGO Dames 1 voorzichtig. Er was weinig opslag druk, waardoor de tegenstander De Bevers uit Lemelerveld meer punten scoorden dan de Sint Nyksters. De uitslag van set 1 werd 14-25 voor De Bevers.

Coach Bouwen Bouma zette dezelfde speelsters in de tweede set in het veld. De wil om te winnen was er, en de set begon goed bij de thuisspelende partij. Op de helft van de set mocht Klaske Sikkes haar eerst speelminuten weer maken na haar zwangerschap. Sint Nyk maakte mooie punten, de Bevers werden onder druk gezet met goede serviceseries. De achterstand werd weggewerkt en het stond 23-23 gelijk. Uiteindelijk trokken de dames van SNVV aan het kortste eind en verloren ze de set met 24-26.

In de derde set wilden de dames de flow doorzetten om punten te pakken. Het lukte niet om het goede spel, van set 2, door te zetten in set 3. De set werd verloren met 16-25.

In de 4de en laatste set gingen de dames voor het bonuspunt. Door te veel fouten bij de dames van DIJEMAGO, ging set verloren met 15-25.

Aankomende zaterdag staat er weer een wedstrijd op het programma. Dit keer tegen VC058 uit Leeuwarden. Om 18.00 uur zal het eerst fluitsignaal klinken in de Wiardahal van Leeuwarden.

140123 snvv 2140123 snvv 3140123 snvv 6140123 snvv 7140123 snvv 8140123 snvv 9140123 snvv 10140123 snvv 11140123 snvv 12140123 snvv 13140123 snvv 14