Menu

zoeken

snvv kampen 8SINT NICOLAASGA  - Het is een bijzondere week voor de dames van DIJEMAGO SNVV 1. Zij hebben deze week 2 wedstrijden gewonnen in 3 dagen. Donderdag avond speelden de dames tegen Drachten voor een plekje in de 1/8 finales. De wedstrijd werd met 1-3 gewonnen. Over de manier waarop, kan maar beter niet gesproken worden…

Dan gisteravond. De eennalaatste competitie wedstrijd voor de winterstop stond op het programma. Dames 1 uit Kampen reisde af naar het prachtige Sint Nicolaasga. 

Door de slechte wedstrijd van afgelopen donderdag, waren de dames uit Sint Nyk gebrand om in ieder geval beter te volleyballen en daarmee wellicht ook wat punten thuis te houden. 

De start van de wedstrijd ging vliegend. Er werd hard gewerkt en er werden lange rallys gespeeld. De set werd redelijk eenvoudig gewonnen met 25-15. 

Nog een beetje verbaasd van winst in de eerste set, ontstond er in de tweede set wat onrust. Waar de servicedruk in de eerste set hoog lag, werden er nu veel fouten gemaakt in de opslag. Kampen liep steeds verder uit en won de set met 16-25. 

De derde set herstelden de dames uit Sint Nyk zichzelf en weer werd er vrij gemakkelijk gewonnen met 25-13. De laatste set werd nog spannend, maar SNVV 1 wilde de 2-1 voorsprong absoluut niet meer in een 5-setter laten eindigen. De laatste set werd met 25-23 gewonnen. De allereerste winst in de competitie! 

Volgende week spelen de dames van SNVV 1 hun laatste wedstrijd in de competitie in Sneek tegen vc Sneek 3 om 13.30. 

(Foto's: De Zakenman)

snvv kampen 1snvv kampen 2snvv kampen 4snvv kampen 5snvv kampen 6snvv kampen 7snvv kampen 8snvv kampen 9

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!