Menu

zoeken

dronrijp renado 0 0 7DRONRIJP – Renado heeft een meer dan verdiend punt behaald in het duel bij de koploper Dronrijp. De Sint Nyksters speelden met veel bravoure en met een tomeloze inzet op alle linies.

Renado begon gelijk met veel inzet en hielden de Rijpsters ver van doelman Pieter de Vries. Een enkele keer kon je zien dat Dronrijp niet voor niets koplopers is, maar een alerte Renado defensie bleef geconcentreerd en wisten de ballen door het hart van de defensie te pareren.

De meegereisde Renado fans hadden op een koud middagje gerekend en hadden op voorhand een warmhoudertje meegenomen. Maar het spel van de ploeg van Johan van Slooten zorgde ervoor dat het met één glaasje genoeg was.

In de tweede helft eenzelfde beeld waarbij Renado met zijn snelle jonge voorhoede met veel inzet Dronrijp in de verdediging drukte. Het spel ging net al in de eerste helft op en neer. Een kwartier voor het einde zag het dat bij Renado de puf  langzaam opraakte. Drie frisse spelers en een prima defensie zorgden ervoor dat Renado nog kansen kreeg, maar zowel Renado als  Dronrijp kwamen niet tot scoren. Renado won zo verdiend een punt van de Rijpster. Dronrijp heeft met dit punt de koppositie ruim behouden met negen punten voor op nummer twee Gorredijk.

Renado liet in de eerst helft van de competitie ondanks dat het soms wat wisselvallig was, zien dat er genoeg potentie is om derde klasse aan te kunnen. De ploeg gaat nu de winterstop in waarbij het trainingskamp in januari onder de Spaanse zon zeker zal helpen.

Het tweede deel van de competitie begint weer op 5 februari met de uitwedstrijd tegen Oerterp.

(Foto's: De Zakenman)

dronrijp renado 0 0 1dronrijp renado 0 0 2dronrijp renado 0 0 3dronrijp renado 0 0 4dronrijp renado 0 0 5dronrijp renado 0 0 6dronrijp renado 0 0 7dronrijp renado 0 0 8dronrijp renado 0 0 10dronrijp renado 0 0 11dronrijp renado 0 0 12dronrijp renado 0 0 13dronrijp renado 0 0 14dronrijp renado 0 0 15dronrijp renado 0 0 16dronrijp renado 0 0 17dronrijp renado 0 0 18Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!