VVI ZEEROBBEN 2 2 11IDSKENHUIZEN – VVI heeft zaterdagmiddag in de wedstrijd tegen Zeerobben de wedstrijd na een 2 – 0 voorsprong uit handen gegeven. Na 90 minuten was de eindstand 2 - 2

Binnen 10 minuten stonden de Idskenhuisters met 1 – 0 voor toen Jan Faber een afgeslagen corner de bal  koelbloedig in het doel werkte.  Het uit de eerste klasse gedegradeerde Zeerobben maakt het zich onnodig moeilijk door met veel commentaar elkaar en de tegenstander te bejegenen . Zeerobben voetbalde gemakkelijker en de kleumende toeschouwers zaten op de gelijkmaker te wachten  maar  het was VVI die de voorsprong verdubbelde. Uit een aanval uit het boekje was het de vaak ongrijpbare Jan Faber die  zijn tweede doelpunt scoorde na een goede combinatie met Johannes Lindeboom

Nadat de sjaals eens stevig werd aangetrokken tegen de kou was het Zeerobben die vanaf het fluitsignaal de aanval koos maar ook nu waren ze zelf de grootste tegenstander. . In de 61ste minuut was het toch raak toen doelman Jelle Jelsma kopend werd verslagen.  De frustratie was bij   Zeerobben nog niet over  toen Ronald de Jong vanuit de defensie een aanval opzette hij van achteren onderuit werd geschopt en de Zeerobben speler  direct met rood kon vertrekken. VVI kon de numerieke meerderheid niet benutten en verloor de strijd op het middenveld wat  in de 86ste minuut leidde te de gelijkmaker

Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. VVI speelt  dan in en tegen Workum

(Foto's: De Zakenman)