DTD RENADO 4 3 10CORNJUM - Renado heeft de wedstrijd tegen DTD wel heel gemakkelijk uit handen gegeven. Aan alle vier tegendoelpunten waren het persoonlijke fouten die het elftal uit de Trije Doarpen een handje hielpen.

Renado begon goed aan de wedstrijd en was de betere partij. Het was Timo de Jong die in de 27ste minuut Renado terecht op voorsprong schoot. Uit een draai schoot hij de bal met veel gevoel de bal achter de DTD doelman. Renado bleef de beter ploeg, maar moest alert zijn op de snelle aanvallen van de tegenpartij. Onoplettendheid in de defensie zorgde ervoor dat DTD op slag van rust de gelijkmaker scoorde.

De tweede helft was nog maar twee minuten oud toen Renado en overtreding rand zestien maakte. De vrije trap werd dras door de defensie en onder doelman Pieter de Vries in doel geschoten. Renado probeerde deze tegenslag te oven te komen, maar het spel werd slordiger. Toch kreeg Renado na een tiental minuten weer grip op de wedstijd en de Jonge voorhoede zorgde weer voor gevaar. Maar wat Renado niet lukte was het DTD die scoorde. Een slalom op links door de defensie van Renado zorgde voor de 3 – 1. De jeugd van Renado zorgde hierop voor vuurwerk en uit een prachtige aanval was het Menno Hartlief die de aansluittreffer scoorde. Dezelfde Hartlief bediende met een prachtige voorzet Martijn van der Heide op maat die met een bekeken schot de gelijkmaker scoorde.

Met nog een paar minuten te gaan leek het erop dat de wedstrijd zou eindigen, maar een hoge bal voor het doel van Renado werd door keeper geheel verkeerd beoordeeld en al grabbelend belande de bal via de lat in het doel en de eindstand op 4 – 3 zette.

Renado staat na de nederlaag op plaats negen met11 punten onder Oosterlittens en net boven Friesland LVV. Komende week spelen de Sint Nyksters tegen de hekkensluiter De Wilper Boys, maar zondag verrassend met 4 – 2 wonnen van Oerterp de nummer twee op de ranglijst.

DTD RENADO 4 3 1DTD RENADO 4 3 2DTD RENADO 4 3 3DTD RENADO 4 3 4DTD RENADO 4 3 5DTD RENADO 4 3 6DTD RENADO 4 3 7DTD RENADO 4 3 8DTD RENADO 4 3 9DTD RENADO 4 3 10