Menu

zoeken

hardegarijp vvi 2 3 1HARDEGARIJP- In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor VVI. Er werd goed gevoetbald en dit keer werden de kansen ook afgemaakt. Thom van Lingen zorgde voor de 0-1 en Jan Faber kopte de 0-2 schitterend binnen

Helaas werd het in de tweede helft bij VVI allemaal minder en bij Hardegarijp een stuk beter. De thuisploeg creëerde een behoorlijk aantal kansen en scoorde daaruit twee keer. Die 2-2 stand stond op het bord in de extra tijd, toen VVI nog een vrije trap kreeg net buiten de 16 meter van Hardegarijp.

De bal werd opzij gelegd naar Kevin Meijer, die in de tweede helft de lat ook al had geraakt en die haalde verwoestend uit. De bal verdween snoeihard in de bovenhoek en dat betekende dus de winnende 2-3. Direct daarna was de wedstrijd afgelopen. Grote ontlading natuurlijk bij spelers staf en toeschouwers van VVI.

Erg belangrijk om in deze spannende competitie 3 punten binnen te slepen.

Volgende week speelt VVI thuis tegen Zeerobben. Aanvang 14.00 uur!

(Foto's: VVI)

 

hardegarijp vvi 2 3 1hardegarijp vvi 2 3 2hardegarijp vvi 2 3 3hardegarijp vvi 2 3 4hardegarijp vvi 2 3 5Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!