renadobakkeveen 0 2 2SINT NICOLAASGA – De wedstrijd van Renado tegen Bakkeveen gaat de boeken in van de wedstrijd van de gemiste kansen. Een tiental opgelegde kansen werden door Renado onbenut gelaten zodat er na 90 minuten een 0-2 verlies op het scorebord stond.

De eerste helft was nog maar net los of Renado kreeg tweehonderd procent kansen. Deze werden oog in oog met de keeper gemist. Na 15 minuten kreeg Renado een penalty tegen wat  de 0 -  1 betekende. Bakkeveen deed alles om het spel te ontregelen waarop Renado geen adequaat antwoord op had. Op slag van rust werd de voorsprong van Bakkeveen verdubbeld door slecht ingrijpen van de Renado defensie.

De tweede heft was niet veel beter. Ook nu veel kansen van Renado en een tegenstander die alsmaar meer vertraagde. Zelfs de aansluitingstreffer door een penalty werd door de Sint Nyksters onbenut. Bakkeveen verdubbelde in de 58ste minuut de voorsprong naar 0 –  2. Scheidsrechter Pasveer kreeg het alsmaar moeilijker en na opmerkingen van de Renado bank werd helft van de technische staf met rood achter de afrastering gestuurd.

Ondanks de druk van Renado werd in de slotminuut nog terecht een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd zodat de 0- 2 stand op het scorebord bleef staan. Een nederlaag die Renado zichzelf kan aanrekenen en hierdoor de aansluiting met de top 5 mist.

Bij het verlaten van het veld dreigde het nog even tussen de spelers uit de hand te lopen, maar gelukkig liep het allemaal met een sisser af.