Menu

zoeken

VVI FRISIA 1 1 14IDSKENHUIZEN – VVI heeft zaterdagmiddag slecht één puntje weten te behalen tegen L.A.V. Frisia 1883 uit Leeuwarden. VVI kwam in de tweede helft op een voorsprong, maar wist de voorsprong niet vast te houden

De wedstrijd tussen de twee middenmoters ging in de eerste helft gelijk op. Maar waren de Idskenhuisters iets zorgvuldiger met de kansen omgegaan, dan had een voorsprong er dik ingezeten. Nu bleef het spel op en neer gaan zonder doelpunten.

De tweede helft werd het allemaal wat feller en had de scheidsrechter een aantal gele kaarten nodig om het spel in de hand te houden. Het was Jitze Lindboom die in de 54ste minuut VVI op voorsprong bracht door uit een corner de bal in het net te koppen. VVI werd onrustiger en kreeg het moeilijker tegen de Leeuwarders die in de 74ste minuut de gelijkmaker scoorde. Ook deze kwam via een corners in het doel achter Jelle Jelsma terecht.

Beide ploegen probeerden nog wel om de overwinning op te eisen maar echt gevaarlijk werd het niet en de puntendeling was voor de ploegen dan ook het hoogst haalbare deze middag.

(Foto’s: De Zakenman)

VVI FRISIA 1 1 1VVI FRISIA 1 1 2VVI FRISIA 1 1 3VVI FRISIA 1 1 4VVI FRISIA 1 1 5VVI FRISIA 1 1 6VVI FRISIA 1 1 7VVI FRISIA 1 1 8VVI FRISIA 1 1 9VVI FRISIA 1 1 10VVI FRISIA 1 1 12VVI FRISIA 1 1 13VVI FRISIA 1 1 14VVI FRISIA 1 1 15VVI FRISIA 1 1 16Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!