Menu

zoeken

renado mkv 2 1 1SINT NICOLAASGA  - Een jeugdig Renado heeft zondagmiddag een moeizame maar verdiende overwinning behaald op hekkensluiter  MKV’29 uit Leeuwarden. Trainer Johan van Slooten begon met een groot aantal jonge talenten in de basis die allemaal met veel inzet hun basisplaats meer dan verdienden.

Het waren de Leeuwarders die in de 20ste minuut op voorsprong kwamen door een aanval door het centrum en doelman Pieter de Vries  passeerden. Renado kwam na een zevental minuten verdiend op gelijke hoogte door een doelpunt van Timo de Jong. De Leeuwarders waren deze middag zelf hun grootste tegenstander door verbaal zichzelf in de weg zaten.

Renado kwam in de 49ste minuut op voorsprong door een goed genomen corner op de bij de tweede paal. Jetze Zijlstra kopte de bal in het doel. Renado kreeg nog een aantal kansen, maar geen van allen troffen doel. MKV.29 was niet bij machte om het de defensie moeilijk te maken zodat de Sint Nykster de dik verdiende drie punten kon bijschrijven en zich met 8 uit 6 in de middenmoot te plaatsen.

Volgend weekend gaat Renado naar Ameland waar Geel Wit de tegenstander is.

(Foto's: De Zakenman)

renado mkv 2 1 1renado mkv 2 1 2renado mkv 2 1 3renado mkv 2 1 4renado mkv 2 1 5renado mkv 2 1 6renado mkv 2 1 7renado mkv 2 1 8renado mkv 2 1 9renado mkv 2 1 10

renado mkv 2 1 6renado mkv 2 1 7renado mkv 2 1 8renado mkv 2 1 9renado mkv 2 1 10Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!