25092022 renado oereterp 2 0 1SINT NICOLAASGA - Renado heeft zondagmiddag een prima competitiestart beleefd met een 2-0 overwinning op Oerterp. De Sint Nyksters speelden een degelijke wedstrijd waarbij de posities goed waren bezet en het elftal met een goede verdediging een prima indruk achterliet.

De wedstrijd op het Renado sportpark ging lange tijd gelijk op waarbij beide teams elkaar in evenwicht hielden. Echte doelrijpe kansen kwamen er niet en de ruststand was dan ook een terechte 0-0.

In de tweede helft was het Renado dat de uit de tweede klasse gedegradeerde Oerterp langzaam steeds meer in de verdediging bracht en steeds meer kansjes kregen. Het duurde tot de 65ste minuut toen Guus Bax een voorzet keihard achter de Oerterp doelman schoot en zo de 1 – 0 op het scorebord liet zetten. In de slotminuut was het Menno Hogeling die een inzet van Frits de Jong nog in het net werkte zodat Renado met  een prima 2 -0 de competitiestart begon.

Volgende week mag Renado aantreden tegen LVV Friesland. Met de ploeg uit Leeuwarden had Renado de nodige problemen. LVV Friesland won de competitie start met 1- 3 van Geel wit op Ameland.

25092022 renado oereterp 2 0 125092022 renado oereterp 2 0 225092022 renado oereterp 2 0 325092022 renado oereterp 2 0 425092022 renado oereterp 2 0 525092022 renado oereterp 2 0 625092022 renado oereterp 2 0 725092022 renado oereterp 2 0 825092022 renado oereterp 2 0 9