blauwhuis renado 2 0 20221BLAUWHUIS – Renado heeft in het eerste bekerduel zondagmiddag met 2-0 verloren van vijfde klasser vv Blauwhuis. Om de nederlaag aan  de Sint Nykster merke als excuses te gebruiken is wel heel gemakkelijk

Trainer Johan van Slooten wisselde  deze middag de eerste dertig minuten vier van zijn basisspelers om het tij te keren maar het lukte maar niet om de ploeg tot  spelen te krijgen.

Renado kreeg in beide helften één doelpunt tegen al was de 2-0 uit een penalty wel een cadeautje  meer ook zonder penalty was ook Blaauwhuis de terechte winnaar deze middag

(foto's: De Zakenman)