Menu

zoeken

vv renado logoSINT NICOLAASGA - De Bios Drachten is al 5 jaar aan VV Renado als clubsponsor verbonden. Destijds begon de sponsoring met het aanbod om VV Renado aan te laten sluiten bij het Sportief Partnership van SC Heerenveen. Dit Sportief Partnership is inmiddels overgezet naar de RVLC.

Een bijzonder kenmerk van de sponsoring van De Bios Drachten wordt gevormd door het feit dat zij besloten heeft om Renado niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook aangeboden heeft om concreet mee te denken over de invulling van deze sponsoring. Immers, de club moet zich verder ontwikkelen. Daarbij is geld natuurlijk altijd van harte welkom, maar meedenken en komen tot goede ideeën zijn niet minder welkom. Na het Sportief Partnership zijn er dan ook verschillende initiatieven bedacht en besproken. In het begin van dit jaar kwam De Bios Drachten wederom met een voorstel.

De PR-afdeling van Renado ontving in februari een telefoontje van Sander Hakbijl (directeur De Bios Drachten), waarin hij een voorstel deed. Wellicht heeft de sponsoravond van vorig jaar oktober dit in een stroomversnelling gebracht. Op deze avond is er immers open gediscussieerd met de op dat moment “premium sponsoren”, over de club en de rol van de sponsoren. Ondernemers zijn over het algemeen erg creatief en kijken toch vaak op een andere manier tegen zaken aan. Als club hebben wij deze avond dan ook als erg waardevol ervaren (overigens staat de deur van de bestuurskamer altijd open voor iedereen voor ideeën, advies en hulp; we moeten het immers toch met zijn allen doen!).

Terug naar het voorstel van de Bios Drachten. Om de club sportief vooruit te helpen hebben we natuurlijk goede,bios.jpg ervaren en vooral enthousiaste trainers nodig. Zij moeten de spelers beter maken en uiteraard ook plezier laten beleven. Dit geldt niet alleen voor de seniorenleden, maar ook voor de jeugd. Een goede doorstroom vanuit de jeugd is immers van essentieel belang voor de club. Afgelopen jaar hebben wij ervaren dat we in de persoon van Gerlof Koopmans een uitstekende trainer rond hebben lopen. Hij heeft een schat aan ervaring, en de spelers van bijvoorbeeld de JO19 zijn erg enthousiast over zijn werkwijze. Wij als bestuur zijn dat zeker ook. De Bios Drachten bood ons aan om te kijken of er mogelijkheden waren om deze trainer langer aan onze club te kunnen verbinden.

Die mogelijkheden hebben ze gevonden en dat voorstel konden wij als bestuur natuurlijk alleen maar toejuichen. Wij zijn dan ook erg enthousiast te kunnen mededelen dat Gerlof Koopmans voor komend seizoen is vastgelegd als assistent trainer van Renado 1 en dat hij daarnaast ook de trainingen van Renado 2 zal verzorgen. Tevens gaat hij een rol vervullen in het begeleiden van de spelers van JO19. Dit alles tezamen stelt ons in staat een mooie brug te slaan tussen de talentvolle jeugdspelers, Renado 2 en Renado 1. En dit past uitstekend in de toekomstvisie van de club.

We zijn dan ook dankbaar voor dit aanbod van De Bios Drachten, en kijken uit naar het vervolg van onze prettige samenwerking.

Bestuur vv RenadoHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!