Menu

zoeken

Srenado-3e-klasse.jpgINT NICOLAASGA - De redactie van DeSintNykster.nl heeft op 12 juli de nieuwe competitie indeling van Renado en andere Regioteams gemeld. Op verzoek van Renado is daar verandering gebracht. De Sint Nyksters zijn ingedeeld in de meer noordelijke poule, net als afgelopen seizoen. Renado schrijft hierover in de Zakenman.van afgelopen zaterdag.

De KNVB heeft de competitie-indelingen voor komend seizoen, voor wat betreft Renado 1, bekend gemaakt. Renado heeft voorafgaand aan de indeling aangegeven graag te willen uitkomen in de competitie 3A. Reden: dat is sinds jaar en dag de “Friese” competitie. Die aanvraag is op zich gehonoreerd, dus werden we ingedeeld in 3A. Echter, gebleken is dat 3A nu een competitie met voornamelijk Drentse tegenstanders is (voorheen 3D). En de Friese clubs zijn komend seizoen dus ingedeeld in 3B. Wij hebben de KNVB dus gevraagd om ons over te plaatsen naar 3B. De KNVB heeft gehoor aan ons verzoek gegeven. Wij zijn ons ervan bewust dat 3B op het eerste gezicht een wat sterkere competitie lijkt dan 3A. We hebben dat in onze overwegingen meegenomen. In overleg met betrokkenen is besloten om toch voor 3B te kiezen. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat deze keuze het komende seizoen voor vele mooie, spannende wedstrijden gaat zorgen.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!