Menu

zoeken

vv renado logoRenado is voor komend seizoen ingedeeld in de 3e klasse. De Sint Nyksters treffen een aantal oud bekenden.  Afgelopen seizoen waren de Noordelijke ploegen de tegenstander. In het nieuwe seizoen wordt het de meer zuidelijke verenigingen.

Dwingeloo

Mildam

Oldemarkt

Oranje Zwart - Wanneperveen

Read Swart    -  De Knipe

Ruinen

Steenwijker Boys

Steenwijkerwold

Trinitas   -Boyl

Wacker – de Wijk

Renado

 

VVI is ingedeeld in de 2e klasse K met daarin ook komende seizoen een paar prachtige derby's tegen Balk en wederom SC Joure

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'VV BALK COMPETITIE-INDELING INDELING 2E KLASSE K 2022/2023 FC BURGUM VV SNEEK WIT ZWART LAC FRISIA 1883 WITSNET STIENS HARDEGARIJ VV GAVC Stiens VV HARDEGARIJP sportclub 11. FCWOLVEGA 6. JOURE LEOVARO 12. 12.VVWORKUM VV WORKUM SCLEOVARDIA 13. FCBURGUM ZMVVZEEROBBEN FCB'

Langweer is na de degredatie uit de 4e klasse ingedeeld in de 5E klasse Noord. Langweer staat in het nieuwe seizoen onderleiding van Germ Huitema.

De ploegen:

AVV

Aengwirden

Blauw Rood

Blauwhuis

FFS

Houtigehage

Kuinre

Langezwaag

Lemmer

Wispolia

LangweerHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!