Menu

zoeken

JUMBO KONAG 17SINT NICOLAASGA – Liefhebbers van de paardensport hebben zondagmiddag kunnen genieten van prachtige  paardensport. Op het manege terrein van de Oorsprong werd voor de zesde keer met een pracht deelnemersveld de strijd met elkaar aangegaan.

In 16 rubrieken streden paarden en menners die nog weinig ervaring hebben streden voor het beste resultaat. Zo kregen jonge en onervaren rijders en koetsiers de kans hun vorderingen aan het publiek te tonen. Gedurende de middag waren er ook nog een tweetal shows te bewonderen,

(Foto’s: De Zakenman)

JUMBO KONAG 1JUMBO KONAG 2JUMBO KONAG 3JUMBO KONAG 4JUMBO KONAG 5JUMBO KONAG 6JUMBO KONAG 7JUMBO KONAG 8JUMBO KONAG 9JUMBO KONAG 10JUMBO KONAG 11JUMBO KONAG 12JUMBO KONAG 14JUMBO KONAG 15JUMBO KONAG 16JUMBO KONAG 17JUMBO KONAG 18JUMBO KONAG 19JUMBO KONAG 20JUMBO KONAG 21JUMBO KONAG 22Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!