Menu

zoeken

SNVV Bolsward 3 1 6ZWOLLE - Vrijdagavond reisden de dames van DiJeMaGo SNVV 1 af naar Zwolle om de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen tegen CSV dames 1. Ook nemen ze afscheid van een speelster en is er een tijdelijke afwezigheid wegens zwangerschap .

De eerste set werd er wisselvallig gespeeld. Het spel was heel wisselvallig en de dames wisten niet echt in de buurt van hun normale spel te komen en verloren de eerste set met 25-20.

Set nummer twee en drie gaven waren gelijk aan elkaar. Het leek wel of de dames een beetje volleybalmoe zijn. De dames van CSV hadden een sterke verdediging en de moed zakte de dames van SNVV wat in de schoenen. Set twee werd verloren met 25-13 en de derde set werd verloren met 25-14.

De vierde en laatste set startte coach Bouwen Bouma met: Aurelia de Jong, Annemiek Nota, Houkje de Lange, Janine van der Goot, Klaske Sikkes en Marise Agricola. Deze set liep op zich prima, maar de dames kwamen uiteindelijk toch te kort. De set werd verloren met 25-21. Marise en Klaske kregen nog een publiekswissel, zij zijn volgend seizoen afwezig ivm zwangerschap. 

Ook namen ze afscheid van Margreet Nota die het team gaat verlaten,  het volleybal niet meer te combineren is met haar prachtige gezinnetje. 

(foto: archief de Zakenman)

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!