Menu

zoeken

5gWARGA -  De voetbalploeg uit het dorp met de twee kerktorens creëerde vanaf het begin een veldoverwicht. Echter het eerste kansje was voor de ploeg van trainer Guido Pen.

Warga speelde slordig om het Langweer echt moeilijk te maken. De eerste grote kans was voor Warga maar het schot ging net langs. Toch was het Warga dat op voorsprong kwam. Uit een afgeslagen corner kwam de bal voor de voeten van een Warga speler en gaf Langweer doelman Gosse Cox het nakijken. Overigs keepte Cox een prima partij. Warga bleef de betere ploeg. Grote kansen kwamen eer niet zodat de ruststand 1 – 0 bleef.

Tweede helft gaf een zelfde beeld: Warga was beter maar echt uitgespeelde waren er niet. De voorzetten waren een prooi voor Gosse Cox. Binnen de 16 was hij de baas.  Warga kwam op 2 -0 en liet daarna de teugels iets vieren. De drie punten gingen uiteindelijk verdiend naar Warga.

Komende zondag komt ONB in Langweer op bezoek

 

 

 

 

123467Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!