Menu

zoeken

AKKRUM rENADO 0 3Akkrum – In een aantrekkelijk duel heeft Renado de punten in Akkrum gelaten. Renado was een groot gedeelte van de wedstrijd zeker gelijkwaardig aan de nummer vier van de ranglijst.

Het eerste kwartier van de wedstrijd  was slapjes van Renado kant Akkrum scoorde dan ook vrij gemakkelijk de 1-0. Hierna werd het een aantrekkelijk duel waarbij Renado diverse kansen creëerde, maar ballen gingen naast of net over.  Aan de Renado zijde werd er goed verdedigd. Reggy Meurs die samen met Harry van der Werf het centrale duo in de verdediging vormde de lijnen uitzette. Zo bleef het spel op en neer gaan.

Ook de tweede helft bleef het een aantrekkelijk duel waar voor beide ploegen kansen kwamen. Een afstandsschot van Akkrum belandde via de vingertoppen van Pieter de Vries in de bovenhoek en betekende 2-0 voor Akkrum. Renado probeerde nog terug te komen, maar ook nu gingen de ballen naast of over. In de slotfase werden  Rudi Postma en Frits de Jong gewisseld met het oog op komende zondag waar THOR naar Sint Nyk komt. 

THOR en Oosterlittens zijn de concurrenten voor de ploeg van Johan van Slooten in de strijd voor nacompetitie. Met 7 punten voorsprong op Oosterlittens heeft Renado, met nog 4 wedstrijden te gaan, alles in eigen hand.

Komende zondag dus het duel tegen THOR waarbij Jetze Zijlstra na een schorsing weer van de partij is.

(Foto's: De Zakenman)

AKKRUM rENADO 0 1AKKRUM rENADO 0 2AKKRUM rENADO 0 4AKKRUM rENADO 0 6AKKRUM rENADO 0 8AKKRUM rENADO 0 9AKKRUM rENADO 0 10AKKRUM rENADO 0 12AKKRUM rENADO 0 13AKKRUM rENADO 0 15AKKRUM rENADO 0 16AKKRUM rENADO 0 18AKKRUM rENADO 0 19AKKRUM rENADO 0 20Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!