Menu

zoeken

greensetters-3.jpgNegen nieuwe sponsors heeft Tennisvereniging De Greensetters in Sint Nicolaasga voor zich weten te winnen. Het financieel adviesbureau GK Advies uit het dorp is voortaan hoofdsponsor van de vereniging. De andere bedrijven zijn bereid gevonden om tenues voor de verschillende teams te sponsoren.

Het rijtje sponsoren bestaat uit arbeidsdienst Argez te Heerenveen, worstmakers Gebroeders Steneker te Drachten en de Sint Nykster bedrijven De Marktloads, KTN Engineering, Autoservice HDW, P. Jellesma Installaties, Ingenieursgroep Romkes BV en Jonkman Bouwservice.

Tennisvereniging De Greensetters deed tijdens de KNLTB Competitie 2021, die vanwege de coronamaatregelen van het voorjaar naar de herfst was verschoven, met maar liefst tien teams mee. Nieuw waren de twee mixteams op de vrijdagavond. Speciaal voor de sponsoren is een toernooi georganiseerd. Daaraan deden 24 mensen mee.

(Foto's De Greensetters)

 

greensetters 1

greensetters 2

 

greensetters

greensetters 5

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!