Menu

zoeken

Het faillissement van Kramer's Bouwbedrijf in Sint Nicolaasga is het gesprek van de dag in het dorp. Het laatste grote bouwbedrijf van het bouwvakkersdorp is nu ook geschiedenis. In totaal zeventien mensen  van het bouwbedrijf worden ontslagen.Kramer’s Houtconstructies uit Sint Nicolaasga verbindt zich ook in het tweede coronajaar aan Sportclub Heerenveen. De houtskeletspecialist is vorig jaar sponsor geworden. Ondanks het feit dat de tribunes opnieuw leeg blijven, wordt het sponsorcontract toch verlengd. "Omdat we als Fries bedrijf de club een warm hart toedragen.’’

,,Als sponsor van Sc Heerenveen hopen we ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten als partner in de houtskeletbouw", zegt directeur Edwin Jellesma op de website van de Heerenveense voetbalclub. Samen met Peter de Jong, Eldert Hoekstra en Joost van der Horst was hij vanuit SINt Nyk naar het stadion getogen om het nieuwe contract te ondertekenen.

,,Voetbal en dan voor Sportclub Heerenveen is bij ons op maandagochtend het vaste gespreksonderwerp bij de koffieautomaat. Daarnaast hebben meerdere werknemers een seizoenkaart. We hopen dat we met onze collega's en relaties veel mooie wedstrijden mogen zien in het prachtige stadion" , aldus Jellesma.

Foto: Noordoost.nlHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!