Menu

zoeken

snvvZWOLLE - Zaterdag 27 november reisden de dames van DiJeMaGo SNVV d1 af naar Zwolle. Tegenstander was SVI d1. Een waardige tegenstander.

De eerste set was het spel van SNVV rommelig en wat onzeker. SVI wist daar goed op in te spelen. De punten gingen echt heen en weer en deze set kon beide kanten op. SNVV trok aan het langste eind en wist deze set nipt te winnen met 24-26.

De tweede set werd het spel van SNVV wat beter, maar SVI gaf zich niet zomaar gewonnen. SVI had dan ook snel een kleine voorsprong te pakken. Door andere speelsters in het veld te brengen, probeerde de coach van SNVV het spel wat te veranderen. Helaas wist SVI de voorsprong te behouden en werd deze set met 25-22 verloren.

De derde set werd het spel van beide kanten beter. Bij SNVV werd het wat rustiger in het veld en gingen de punten weer over en weer. De dames van SNVV moesten weer vechten voor elk punt. Deze set werd gewonnen met 23-25.

De vierde set gaf hetzelfde beeld als de derde set. Lange rally’s en mooie punten werden er gemaakt. Deze keer trok SVI aan het langste eind en werd de set wederom verloren met 25-22.

De vijfde en alles beslissende set. SNVV merkte dat SVI moe begin te worden en door de vele tactische ballen van SNVV kon SVI hun spel moeilijk onder controle krijgen. Precies wat de dames van SNVV nodig hadden om deze set binnen te slepen met 9-15.

Door de 2-3 winst van deze wedstrijd staan de dames van SNVV nu op een mooie tweede plek in de competitie. Door de coronamaatregelen is de volgende wedstrijd nog niet bekend. SNVV is nog in afwachting op berichtgeving van de Nevobo.

(Foto SNVV)

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!