Menu

zoeken

vvi kolum 3 1 3IDSKENHUIZEN  - Op  een kil en sfeerloos sportpark de Stripe heeft VVI voor de nodige warmte gezorgd door met passie en strijd Kollum met 3 – 1 te verslaan. Langs de lijn slechts enkel een aantal vrijwilligers, bestuurders  en ballenjongens.

Het was Kollum die vanaf de aftrap in de aanval trok. Al in de tweede minuut moest doelman Jelle Jelsma vol aan de bak om een doorgebroken Kollum speler de doorgang te beletten.  De verassing kwam echter aan de andere kant toen Kollum de geheel vrijstaande Johannes Lindeboom in de vijfde minuut compleet over het hoofd zag. Lindeboom benutte deze kans voor de honderd procent en passeerde de doelman met een schuiver in de verre hoek. Zes minuten later was het Gert Jan Breeuwsma die de score voor VVI verdubbelde. Kollum zette VVI wel onderdruk maar ging slordig met de kansen om zodat VVI zonder veel moeite de 2 -0 voorsprong tot de rust kon vasthouden.

Nu de rust was het strijdplan van VVI niet veel anders. Hard werkend werd Kollum bestreden en het was Thom van Lingen die in de 52ste minuut de 3 – 0 scoorde nadat hij op links werd aangespeeld en met een schuiver de Kollum doelman verraste . Kollum kwam wat gelukkig op de 3 – 1 nadat Kevin Meijer  de bal ongelukkig  in eigen doel zag belanden.  Kollum bleef aandringen, maar het beleef allemaal slordig en onnauwkeurig zodat VVI tot de 90ste  minuut prima stand hield. Een overwinnig wat op basis van inzet niet eens onverdiend was. Met deze overwinning staat VVI na 9 wedstrijden op plaats zes.

Komende week staat de wedstrijd in en tegen Zwaagwesteinde op het programma. Onzeker is of die wedstrijd doorgaat nu er niet getraind mag worden en mogelijk de competitie gestopt wordt. Op dit moment is hierover nog niets bekend.

(Foto's: De Zakenman).

vvi kolum 3 1 15vvi kolum 3 1 14

vvi kolum 3 1 1vvi kolum 3 1 2vvi kolum 3 1 3vvi kolum 3 1 4vvi kolum 3 1 5vvi kolum 3 1 6vvi kolum 3 1 7vvi kolum 3 1 8vvi kolum 3 1 9vvi kolum 3 1 10vvi kolum 3 1 11vvi kolum 3 1 12vvi kolum 3 1 13

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!