guus BaxOOSTERLITTENS  - Renado heeft een prima overwinning behaald tegen Oosterlittens. De Sint Nykster wonnen met 1 -3. Guus Bax scoorde driemaal waarvan twee uit een penalty.  Maar doelman Pieter de Vries was de meest opvallende speler Renado speler deze middag. Hij was een grote sta in de weg voor Oosterlittens en keepte een puike partij.

Het was Oosterlittens die vanaf de aftrap in de aanval ging en kreeg al snel een klein overwicht. Het was Renado die het eerst scoorde in een van de eerste aanvallen van de Sint Nykster was Guus Bax de doelpuntmaker. Verder hielden beide partijen elkaar voor de rust redelijk in evenwicht.

In de zestigste minuut kreeg na een overtreding binnen de zestien een penalty welke door Guus Bax prima werd ingeschoten. Nog geen minuut later was het Oosterlittens die de aansluitingseffer scoorde. Met nog vijftien minuten te gaan kreeg Renado de tweede penalty ook de kans werd door Guus Bax goed ingeschoten zodat Renado een prachtige overwinning behaalde in de strijd naar boven.

Komende zondag komt Akkrum op bezoek wat Geelwit met 5 – 2 opzij zette

(Foto: archief De Zakenman)