Menu

zoeken

snvv sneek 3 125KAMPEN  - Vorig weekend werd er door een groot deel van het team fanatiek gesurvivald. De dag daarna konden zij genieten van een rustdag zonder volleybal. Vandaag om 17.30 uur moesten de dames van SNVV dames 1 er weer staan. De wedstrijd tegen Zalsman Reflex ds 1 stond op het programma. 

Vanaf het eerst fluitsignaal moesten de dames van SNVV hard werken. Het ging niet gemakkelijk en het voelde zwaar. Gelukkig kon SNVV goed bij blijven en de set liep gelijk op. Door een goede service druk van Reflex, konden zij de set winnen met 25-22. 

De rust in het spel moest terugkeren bij de dames uit Sint Nyk om de wedstrijd te laten kantelen. Gelukkig lukte dat. Passes kwamen weer beter aan bij Ingrid Altenburg en voornamelijk de middens wisten daarna de bal goed binnen te slaan. SNVV wist ook de servicedruk op te voeren waardoor Reflex het moeilijker kreeg. De tweede set was voor SNVV met 19-25. 

De dames van SNVV wisten het goede spel door te zetten en de derde en vierde set gaven hetzelfde beeld. Met goede reddingen en prachtige smashes werden de laatste twee sets nog redelijk eenvoudig binnengesleept, 15-25 en 13-25. 

Volgende week speelt het team na een lange tijd weer thuis in de Doniahal om 18.30 uur tegen VC Sneek ds 4. Omdat er helaas geen publiek aanwezig mag zijn, probeert de club live te gaan via de Facebookpagina: SNVV D1SNVV D1

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!