renado dtd 1 5 5SINT NICOLAASGA - Renado is een bar slechte wedstrijd op alle fronten overklast door DTD. De Sint Nyksters gingen in het duel tegen DTD, met oud-Sint Nykster Germ Huitema aan het roer, met 1 – 5 onderuit.

Het begon allemaal nog voortvarend al in de zesde minuut. Frits de Jong zette na goed doorzetten Renado op een 1 - 0 voorsprong. De Sint Nykster toeschouwers gingen er een extra voor staan en hoopten op een voorzetting van voorgaande wedstrijden. De trouwe toeschouwers misten deze middag de strijdlust. Goed voetbal van de afgelopen duels en na de gelijkmaker door DTD werd het als maar minder aan Renado zijde. Geluk had Renado dat in de dertigste minuut tot driemaal toe de bal van de lijn werd gewerkt.

In de tweede helft had alles nog anders kunnen lopen als een vrije trap in het doel was beland. Het was Ruurd Leenstra die een vrije trap op de lat schoot. Ook de nodige wissels pakte niet erg gelukkig uit. Nadat Siebren Zijlstra met een knieblessure het veld moest verlaten, was het DTD die het spel bepaalde nadat ze binnen een drietal minuten de stand op 1 – 3 zette. In de slotminuten werd het nog 1-4. Na een toegekende penalty werd de eindstand  1-5.