Menu

zoeken

vvi Wolega 2 2 8ZUIDHORN -  Lezend in wat oude verlagen kopte Zuidhorn in de krant “Zuidhorn zet VVi eenvoudig aan de kant’  en “ Zuidhorn met knappe zege op VVI nog in de race voor titel” dat was zaterdagmiddag geenszins het geval. VVI pakte een verdiend een puntje.

De eerste helft waren de elftallen aan elkaar gewaagd maar VVI kwam in de 26ste minuut  op voorsprong door een doelpunt van Thom van Lingen. Lang genoot VVI niet van de voorsprong nog geen vijf minuten later was de stand weer gelijk.

Na de rust ging het bij VVI iet moeizamer en kreeg het moeilijk met de aanvallen van de Groningers. Zuidhorn kreeg in de 72 ste minuut een uitgelezen kans om op voorsprong te komen door een toegekende penalty.  Doelman Jelle Jelsma toonde zijn goede vorm van en stopte de penalty zodat de stand gelijk bleef. Drie minuten later moest Jelsma toch capituleren op een inzet van Zuidhorn en kwam VVI alsnog op achterstand.  In de 80ste minuut was het Davey Lohman met een prachtig doelpunt weer de gelijkmaker. Hoewel het daarna erg spannend is weten beide ploegen niet meer te scoren zodat er toch wel een eindstand op het scorebord bleef staan.

VVI doet het op de topscorenlijst toch al prima in de 2I klassse  drie VVI spelers staan in de lijst waar Davey Lohman op een gedeelde eerste plaats met 7 doelpunten, Ronald de Jong op plaats vijf met 4 doelpunten maar  ook  Thom van Lingen met 4.

Het eerst komend duel is 20 november dan staat de uitwedstrijd tegen Stiens op het programma.

(foto : archief de Zaknman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!