Menu

zoeken

snvv sneek 3 125SINT NICOLAASGA - Donderdagavond 14 oktober om 20:30 uur moesten de dames van DiJeMaGo SNVV dames 1 spelen tegen VoVem dames 1. De teams staan dicht bij elkaar in de competitie. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De eerste set speelde SNVV een goed spel. Passes kwamen goed aan bij de spelverdeler en er werden mooie aanvallen gemaakt. Al snel werd er een voorsprong gemaakt en werd deze set gewonnen met 25-18.

De tweede set hadden de dames het weer wat lastiger. VoVem dames 1 kwam beter in de wedstrijd en door veel foutjes van de dames van SNVV kwamen de danes uit Emmeloord al gauw op een voorsprong. Met behulp van wissels werd deze set toch nog een beetje naar SNVV getrokken, maar het mocht helaas niet baten. Deze set werd verloren met 20-25.

De derde set stonden de dames van SNVV weer vol goede moed klaar om te vechten voor de punten. Het ging gelijk op, maar door nog teveel fouten te maken en een goede serve serie van VoVem werd deze set verloren met 21-25.

De vierde set. Wat was het spannend. Het ging wederom gelijk op, maar SNVV had in de gaten dat ze moesten strijden om deze wedstrijd te winnen. Doordat de teams zo aan elkaar gewaagd zijn, waren er veel lange rally’s, mooie aanvallen en hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Deze set werd gewonnen door de dames van SNVV met 25-19.

Set nummer vijf. De alles beslissende set. SNVV was strijdlustig en gingen er vol voor. Wederom ging deze set in het begin gelijk op, maar SNVV trok aan het langste eind en won deze set met 15-10. Met deze winst staan de dames van DiJeMaGo SNVV op de eerste plek in het klassement. 

De dames van SNVV hebben de eerste twee weekenden geen wedstrijden. De volgende wedstrijd is 30 oktober om 12:30 in Zwolle tegen CSE Regio Zwolle dames 4.

(Foto: archief De Zakenman)

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!