Menu

zoeken

SNVV Bolsward 3 1 4SINT NICOLAASGA - De wedstrijd van DIJEMAGO SNVV 1 tegen vc Bolsward 2 stond zaterdag op het programma. SNVV  is dit team al vaak tegen gekomen, maar wisten deze nooit te winnen. Vaak eindigden de wedstrijden in een 5 setter, waar Bolsward dan aan het langste end trok.

Met een goed gevulde tribune en 2 supertellers, kon de wedstrijd beginnen. De dames begonnen de wedstrijd sterk met een goede service druk. De passes werden goed afgemaakt door de aanvallers en de set werd daarom met 25-22 gewonnen. Een goed begin van de avond. 

De tweede set was het team het gevoel uit de eerste set kwijt. Bolsward werd steeds beter en wist zich met harde aanvallen, afgewisseld met tactische ballen, terug te vechten in de wedstrijd. Zij wonnen de tweede set ruim met 15-25. 

De derde set begonnen de dames van SNVV met goede moed. Het moest toch een keer lukken deze wedstrijd te winnen? Met hard werken en voor elkaar te vechten wonnen de dames van SNVV de derde set met 25-22. 

De dames uit Sint Nyk voelden het, dit werd de allesbeslissende set waar zij volle bak voor moesten gaat. Het liep gelijk op maar SNVV bleef knokken en pakte ook de vierde set, 25-20. Wat een ontlading! Een prachtige volleybalavond werd met 3-1 winst afgesloten. 

Aankomende donderdag speelt SNVV 1 thuis om 20.00 uur tegen Vovem 1. 

(Foto's De Zakenman)

SNVV Bolsward 3 1 1SNVV Bolsward 3 1 2SNVV Bolsward 3 1 3SNVV Bolsward 3 1 4SNVV Bolsward 3 1 5SNVV Bolsward 3 1 6SNVV Bolsward 3 1 7SNVV Bolsward 3 1 8SNVV Bolsward 3 1 9Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!