03102021 renado read swart 0 2 6SINT NICOLAASGA -  In drie minuten tijd gaf Renado in het tweede competitieduel  de wedstrijd uit handen.  Read Swart profiteerde  maximaal van  de ruimte en won de wedstrijd met 0 – 2.

Het begin van de wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van Renado. Read Swart  uit de Knipe had het betere van het spel en was fysiek de sterkere. Net toen Renado zich van de druk leek te onttrekken was het Read Swart dat scoorde.  Na een afgeslagen aanval op het Renado doel  kwam de bal in de voeten van een Read Swart speler die de bal keihard en onhoudbaar voor doelman Pieter de Vries in de rechter benedenhoek schoot. Nog geen twee minuten later werd de bal door Read Swart  op de paal geschoten en de terugspringende bal werd in het doel geschoten wat de 0-2 betekende. Renado probeerde het zeker en  kreeg zeker kansen maar  tot vier maal toe werd de bal bij een snelle uitbraken recht in de handen van de Read Swart keeper geschoten

In de tweede 45 minuten probeerde Renado het initiatief te nemen. De Sint Nyksters speelden niet onaardig en bij vlagen zag je weer de flair van het jonge team maar tot doelpunten kwam het op deze regenachtige  en kletsnatte zondagmiddag niet.

Komende week spelen de Sint Nyksters tegen het nog ongeslagen Sint Annaparochie,  en gezien de resultaten van de twee vorige afgebroken competities zeker een van de titelkandidaten

(Foto's: De Zakenman)

03102021 renado read swart 0 2 103102021 renado read swart 0 2 203102021 renado read swart 0 2 303102021 renado read swart 0 2 403102021 renado read swart 0 2 503102021 renado read swart 0 2 6