snvv csv 4 0 6Voor SNVV begon zaterdagavond de volleybalcompetitie met de eerste thuiswedstrijd tegen CSV uit Zwolle. Een team wat de dames van SNVV nog niet bekend is en dus niet wist wat hen stond te wachten.

De eerste set hadden de dames van SNVV meteen een voorsprong door een mooie service serie van Marise Agricola. Doordat er goed werd verdedigd en er daardoor veel variatie in de aanval zat wisten de dames deze voorsprong te behouden en groter te maken. Deze set werd gewonnen met 25-15. De tweede set verliep in het begin gelijk op. Door een aantal fouten aan de kant van SNVV wisten de dames uit Zwolle goed bij te houden. Tijdens de laatste punten in deze set werd het verschil gemaakt door SNVV en wonnen zij ook deze set. Setstand 25-21.

In de derde set begonnen de dames van SNVV weer sterk met een goede service en sterk verdedigend werk van Houkje de Lange. Hierdoor was er weer veel variatie in de aanval en weinig fouten aan de kant van SNVV. Deze set werd gewonnen door SNVV met 25-16.

De laatste en vierde set ging weer gelijk op. Door veel fouten aan de kant van SNVV aan het einde werd het nog even spannend, maar de dames van SNVV trokken aan het langste eind. Met 25-21 werd deze set binnengesleept. Eindstand 4-0 winst voor SNVV.

De volgende wedstrijd is volgende week zaterdag om 19:00 uur tegen DBS Balk in sporthal De Trime in Balk.

(Foto's: De zakenman)

snvv csv 4 0 1snvv csv 4 0 2snvv csv 4 0 3snvv csv 4 0 4snvv csv 4 0 5snvv csv 4 0 6snvv csv 4 0 7snvv csv 4 0 8snvv csv 4 0 9snvv csv 4 0 10