vvi desz 3IDSKENHUIZEN -  Met de  3 – 4 nederlaag tegen DESZ uit Swartsluis is het bekertoernooi van VVI afgelopen. De wedstrijd begon zo hoopvol , binnen 10 minuten stond VVI door een doelpunt van Gadze Feenstra, op voorsprong. In de tweede helft zette de ploeg uit Zwartsluis VVI gemakkelijk opzij.

De eerste helft hielden de beide elftallen zich redelijk in evenwicht. VVI kwam al snel op voorsprong maar op slag van rust maakte DESZ  gelijk nadat doelman Jelle Jelsma van VVI een doelpoging had gekeerd.

DESZ kwam  beter uit de rust en zette de VVI defensie onder druk. VVI moest alle zeilen bijzetten tegen een beter DESZ . Het kon niet voorkomen dat al na 4 minuten in de tweede helft op achterstand kwam na een misser in de VVI defensie. DESZ bleef druk houden in binnen een kwartier was het 1 – 4. Pas nadat de ploeg uit Zwartsluis wat gas terug nam kwam VVI weer een beetje in de wedstrijd  . In de 64ste minuut was het Gadze Feenstra die na een mooie combinatie met Jelmer van de Weg met een prachtige uithaal de 2 – 4 scoorde.  Het was Mark Hoekstra die in de 81ste minuut nog de aansluittreffer scoorde maar VVI kwam deze middag niet verder zodat de ploeg uit Idskenhuizen zich op de competitie kan richten die voor VVI op 25 september begint met de thuiswedstrijd tegen Marum.

(Foto's:De Zakenman)

vvi desz 4vvi desz 6vvi desz 8vvi desz 13vvi desz 15vvi desz 18vvi desz 22vvi desz 23