SINT NICOLAASGA - Al na zeven minuten keek Renado uit Sint Nicolaasga zondagmiddag tegen een 2-0 achterstand aan. Franeker SC maakte zich op voor een doelpuntrijke middag. Toch wisten de Sint Nykster te voorkomen dat zij naar de slachtbank werden geleid.

Op een dramatisch veld bouwde Franeker haar voorsprong nog wel uit naar 4-0, alhoewel dit gezien de strijd die Renado leverde. Pas een kwartier voor tijd beloonde de hardwerkende ploeg van trainer Frans à Nijeholt zich met een doelpunt van Hans Semplonius. Ver in blessuretijd kwam daar nog een goal van Jaimy Carabain bij, alhoewel Franeker in die fase ook menig kans op zeep had geholpen.

Volgende week moet Renado op bezoek bij Black Boys in Sneek. De huidige nummer twee in de vierde klasse A.