Menu

zoeken

07102020 renado velden 6De KNVB heeft vandaag de competitie indeling bekend gemaakt voor het nieuwe voetbalseizoen.  VVI , Renado en Langeweer treffen zoals verwacht dezelfde ploegen in de competitie  als vorige twee jaar die noodgedwongen werden gestopt.

VVI  die in de zaterdag 2e klasse uitkomt heeft voor groot deel  een nieuwe selectie met veel nieuwe namen. De eerste selectie van trainer Bas Bijen  telt meer dan 20 spelers die begin augustus de strijd met elkaar aan gaan voor een vaste  basisplaats

Derde klasser Renado bouwt onderleiding van Trainer Johan Slooten door op de ingeslagen weg met jonge spelers. Vaste waarde  Arjen Postma  heeft besloten om zich volledig op het trainersvak te storten.

Bij Langweer is Rob Ton de nieuwe hoofdtrainer. Ton heeft de nodige ervaring als coach  in de  2e 3e en 4e klasse  en heeft en heeft de nodige ervaring als jeugdtrainer. Doelstelling wordt dit jaar om  met Langweer een stabiele  4e klasser te maken. Langweer begint net als VVI en Renado begin augustus met de trainingen en kunnen de voetballers van Langweer  kennismaken met de nieuwe trainer

langweer 2.

VV Langweer

renado

VV RENADO

VVI 2

VV VVI



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!