LANGWEER - VV Langweer heeft in de thuiswedstrijd tegen Bakhuizen haar ongeslagen status na de winterstop weten te behouden. In een rommelige wedstrijd werden zondag de drie punten binnen gesleept.

Langweer kwam in eerste instantie achter, toch stond na 45 minuten de 3-2 voorsprong op het scorebord. De tweede helft was billenknijpen. Het duurde tot vijf minuten in de blessuretijd dat de score met nog een doelpunt werd uitgebreid en de roodhemden de handen in de lucht konden steken.

Sander Drost scoorde tweemaal. De andere doelpunten kwamen op naam van Roland Burger en Edwin Drost. Langweer staat vijfde. Volgende week speelt de ploeg de thuiswedstrijd tegen nummer vier VWC uit Munnekeburen.