Menu

zoeken

260920 VVI VEV 3 3 4IDSKENHUIZEN – De senioren van Voetbalvereniging Idskenhuizen (VVI) mogen weer voetballen. Na ruim een jaar stil te hebben gestaan, zijn er de komende vijf zaterdagen elke middag een voetbalactiviteit.

De versoepelingen geeft de vereniging meer mogelijkheden. Zo mag VVI het terras weer openen. Hier gelden dezelfde regels als voor de gewone horecaterrassen. Maximaal 50 personen, twee personen per tafel (exclusief kinderen tot en met 12 jaar), 1,5 meter ruimte, vaste zitplaats verplicht en aanwezigheid registreren. Het terras van VVI is open tot 18:00 uur. Leden mogen één drankje nemen. Langdurig 'nazitten' is niet de bedoeling.

Leden ouder dan 27 jaar mogen weer samen buiten sporten. In groepsverband sporten mag met maximaal 30 personen tegelijk en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mochten al trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen. De kleedkamers en douches blijven voorlopig nog dicht.

De kans bestaat dat de jeugd op zaterdagochtend ook in actie mag komen voor de Regiocup. VVI wacht op antwoord vanuit de overkoepelende organisatie RVLC, de samenwerking met Renado en Langweer.

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!