Menu

zoeken

150730 Skutsjesilen Titanenstrijd variantLEMMER - Langweer is donderdagochtend als tweede gefinisht tijdens de inhaalwedstrijd bij Lemmer. Ondanks dat Joure won, blijft de Swan met schipper Johannes Meeter met 0,8 punten verschil bovenaan in het klassement. Dit is overigens nog een voorlopige uitslag, want er loopt voor zover bekend nog een protest van Grou tegen Langweer. Mocht dit door worden gezet en door Grou worden gewonnen, heeft dit grote gevolgen voor het klassement van de Langwarders. 

De Twee Gebroeders startte uitstekend en lag tot halverwege de wedstrijd op kop. Door een goede slag van Joure, ging Dirk-Jan Reijenga zijn collega-schipper van Langweer voorbij. De J zeilde steeds verder weg. Langweer kon zich consolideren op de tweede plaats, als probeerden Woudsend en met name Sneek hier een stokje voor te steken. Tot het laatst bleef het spannend, maar Johannes Meeter kon de aanvallen afslaan.

(Foto's: De Zakenman)

150730 Skutsjesilen Lemmer



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!